M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

Ajuta, doneaza

Vine Craciunul, perioada aia din an in care se zice ca omul devine mai bun.Oare asa o fi?Din nefericire, nu toti suntem la fel de norocosi. Din acest motiv, eu spun c-ar trebui sa-i ajutam pe cei nevoiasi si nu doar in aceasta perioada ci tot timpul.  Nu trebui sa uitam niciodata cat de norocosi suntem daca avem ceva si daca putem sa-i ajutam si pe altii care nu au posibilitati.

Ai o haina, o pereche de papuci, o jucarie, o carte care nu-ti mai este de folos?  De ce sa le arunci cand le poti oferi cuiva pentru a se folosi de aceste bunuri care tie-ti sunt total nefolositoare?Nici nu trebuie sa te obosesti prea tare, doar le pui intr-un sac sau o punga si sa ma contactezi pe Facebook. Puteti oferi orice. Un leu, doi. Nu cred ca saraceste cineva. Ma puteti contacta accesand urmatorul link:https://www.facebook.com/muntianuandrei

Fii Mos Craciun pentru cineva! Nu cred ca veti uita privirea multumitoare din ochii unui copil pe care l-ati ajutat.Hai sa punem mana de la mana si sa incercam sa punem un zambet pe fetele lor triste!

Anunțuri

One response

  1. Reblogged this on Blogul unei Lady and commented:
    Hai sa avem suflet!

    27 Noiembrie 2013 la 11:10 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s