M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

Ajuta, doneaza

Vine Craciunul, perioada aia din an in care se zice ca omul devine mai bun.Oare asa o fi?Din nefericire, nu toti suntem la fel de norocosi. Din acest motiv, eu spun c-ar trebui sa-i ajutam pe cei nevoiasi si nu doar in aceasta perioada ci tot timpul.  Nu trebui sa uitam niciodata cat de norocosi suntem daca avem ceva si daca putem sa-i ajutam si pe altii care nu au posibilitati.

Ai o haina, o pereche de papuci, o jucarie, o carte care nu-ti mai este de folos?  De ce sa le arunci cand le poti oferi cuiva pentru a se folosi de aceste bunuri care tie-ti sunt total nefolositoare?Nici nu trebuie sa te obosesti prea tare, doar le pui intr-un sac sau o punga si sa ma contactezi pe Facebook. Puteti oferi orice. Un leu, doi. Nu cred ca saraceste cineva. Ma puteti contacta accesand urmatorul link:https://www.facebook.com/muntianuandrei

Fii Mos Craciun pentru cineva! Nu cred ca veti uita privirea multumitoare din ochii unui copil pe care l-ati ajutat.Hai sa punem mana de la mana si sa incercam sa punem un zambet pe fetele lor triste!

One response

  1. Reblogged this on Blogul unei Lady and commented:
    Hai sa avem suflet!

    27 Noiembrie 2013 la 11:10 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s