M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

Android Device Manager

Android Device Manager, serviciul Google de localizare a telefoanelor pierdute tocmai a fost lansat.  Va puteti controla dispozitivul chiar din interfata web a serviciului.

Untitled

Pentru a verifica daca beneficiati de acest serviciu, trebuie sa accesati meniul telefonului. Intrati in zona de setari iar apoi la Security. Aici veti vedea zona de Administrator. Accesati acest camp si bifati casuta de dupa Android Device Manager.Pentru a activa opțiunea Ștergeți datele, trebuie să activați pe dispozitiv restabilirea setărilor din fabrică. Pentru aceasta, deschideți aplicația Setări Google și dați clic pe caseta de selectare din Managerul de dispozitiv Android.

Screenshot_2013-08-10-15-08-50 Screenshot_2013-08-10-15-08-55

Pe langa ca veti putea sa va localizati telefonul, veti mai putea sa stergeti toate datele din el de la distanta sau chiar sa-l faceti sa sune timp de 5 minute la volum maxim.  Pentru a opri soneria, apasati butonul POWER.Serviciul este absolut gratis asa ca oricine care are minim Android 2.2 va putea folosi Android Device Manager.De asemenea, multi vor fi tentati sa-si urmareasca sora/fratele/iubita, lucru neindicat de altfel…Eu am testat-o si functioneaza ireprosabil.

Voi ce parere aveti de Android Device Manager?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s