M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

A aparut, Dexter a ajuns si in Romania!

Dupa cum spuneam si aici, uite ca a aparut si sezonul 8 din Dexter. Inca nu m-am uitat dar sper sa-l vad in seara asta. De ce sa te uiti la Dexter? Pai sezonul 8 este ultimul, este sezonul care va incheia acest serial intr-un mod incredibil, zic eu..

Dexter prezinta viata unui tanar analist in pete de sange care lucreaza la Politia Statala din Miamai (Miami Metro Police) la sectia omucideri. Ce inseamna asta mai concret? El lucreaza in laboratorul criminalistic ajutand la descifrarea petelor de sange. Se pare ca din acestea iti poti da seama ce si cum s-a intamplat. Daca a fost o crima violenta, in incapere va fi sange pe toti peretii si asa mai departe.El nu prea are o viata sociala, inca de mic iubind sa stoarca viata din fiinte. A inceput cu cainele vecinilor iar in final devine un criminal in serie, dependent de crime si de trofee. Ce trofee, domnule? Picaturi de sange luate pe lamele de sticla, puse intr-o cutie unde le poate vedea, astfel amintindu-si povestea din spatele fiecarei crime. Dexter ajunge sa se casatoreasca cu Rita dar Morgan o da in bara in final. Din dorinta de a lua viata unui om asemenea lui, el isi pune familia in pericol iar “Pasagerul sau Intunecat” este ingenunchiat odata cu moartea sotiei sale.
Filmul asta este de-a dreptul fascinant, actorii sunt bine alesi si desi stii ce se va intampla, respectiv in fiecare sezon va fi ucis un alt criminal in serie, Dexter reuseste sa te tina in suspans in fata micului ecran.

o-DEXTER-SEASON-8-facebookSerialul a aparut aseara, 30 iunie la ora 9, ora Americii de Nord exclusiv pe canalul celor de la Showtime. Se pare ca va fi un adevarat sezon dupa ce am fost lasati cu gura cascata atunci cand Debra a ales s-o impuste pe Maria in loc sa-si omoare fratele criminal. Ciudat, nu? Episodul a aparut deja pe Filelist si Vplay dar fara o subtitrare corecta, puteti opta pentru una in limba engleza. Vizionare placuta!

Aveti trailer-ul mai jos:

4 responses

  1. Pingback: A luat sfarsit, povestea s-a dus dracu’. S-a terminat Dexter! | COSMIN

  2. Florin

    3 Octombrie 2013 la 2:56 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s