M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

YouTube Romania

Credyoutube-the-secret-ingredient-for-job-recruitment-infographic--501ecffedf ca toata lumea a auzit de YouTube, cel mai mare site de video sharing din lume.Odata cu cumpararea site-ului de catre Google, YouTube a avut parte de o crestere substantiala si de un aflux mai mre de vizitatori. Daca in 2005 s-au incarcat in jur de 300.000 de clipuri pe site, in 2012 numarul lor a crescut la cateva miliarde. S-a ajuns la un numar de 17 ore de video incarcate in fiecare minut.

“Dacă YouTube era o ţară, am fi fost a treia dintre cele mai mari din lume, după China şi India.”

Faimosul site de video sharing vine si in Romania, intram si noi in randul lumii. Google, compania care detine YouTube va lansa filiala locala a site-ului in 25 aprilie 2013, spun sursele.

“Joi, 25 aprilie, echipa Google vă invită la lansarea YouTube în România. Gazda va fi Dan Bulucea, Country Manager Google România. Alături de el se vor afla colegi din Google România şi din echipa dedicată YouTube”.

In 2012, YouTube a avut parte de cateva recorduri. Cel mai important este atingerea pragului de 1 miliard de vizionari la un singur filmulet, Gangnam Style atingand acest nivel pentru prima data. Fiind un serviciu Google, YouTube este oferit exclusiv gratuit iar site-ul a devenind din ce in ce mai cunoscut odata cu aparitia smartphone-urilor, sistemul de operare Android incluzand standard aplicatia de YouTube.Chiar daca anuntul a fost facut cu privire la data de 25 aprilie, se pare ca YouTube deja si-a schimbat logo-ul dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Ce va aduce nou acest serviciu? Inca nu stim inca dar cu siguranta unele noi beneficii pentru proprietarii de canale importante.

 

yr

3 responses

 1. Dani

  Suntem niste nebuni b-)

  21 Aprilie 2013 la 8:06 pm

  • Cosmin

   sa stii.. pacat ca noi, internautii de rand nu prea o sa avem beneficii. o sa intram pe acelasi domeniu doar c-o sa scrie la logo RO..

   21 Aprilie 2013 la 8:20 pm

 2. Pingback: YouTube Romania | Blogul lu' Cosmin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s