Zilele de 2 si 3 mai se recupereaza!

2009-01-01-hsc_000_brightElev fiind, am urmarit subiectul asta cu sufletul la gura. Daca tot este Pastele, de ce sa ma duc la scoala? Nu puteau unifica vacanta de Paste cu vacanta de primavara? Care vacanta de primavara?! Cea care tocmai a trecut, week-end-ul ala prelungit de dupa saptamana cu curu-n sus.

Se pare ca fiecare inspectorat scolar judetean ia propria-i decizie legata de acest subiect. Totusi, se aude ca toata lumea va recupera zilele de 2 si 3 mai in sambetele ce urmeaza, adica pe 20 aprilie respectiv pe 27. Orele se vor tine normal. Mai ciudat este faptul ca eleveii sunt chemati sambata la scoala, nu se putea recupera din mers? Mie asta mi se pare cea mai mare prostie. La noi la scoala au anulat si campionatele sportive dupa ce tocmai le amanasera din cauza vremii din saptamana altfel.De ce nu recuperam din mers, totusi? Pai uite ca asa, profesorii nu sunt platiti pentru acele zile fiind considerate libere si se putea ajunge la un consens, recuperarea in timpul programului normal fiind acasa la ea. Cum noi traim in Romania cea de toate zilele, acest lucru nu este posibil. Niste oameni, sa nu le zic altfel, au decis ca noi trebuie sa mergem, vii sau morti, sa stam de mobila acolo. Nu cred c-o sa fie o rata asa mare a prezentei.Vacanta va fi de doar 2 zile care se vor recupera. De ce? Pai uite c-asa! 1 mai este zi libera, 2 si 3 mai se recupereaza, 4 si 5 aprilie fac parte din week-end, 6 este a 2a zi de Paste (zi libera) si pe 7 mergem la ore. Halal vacanta!

Tu ce faci sambata? Mergi la scoala?

Reclame

5 responses

 1. Pingback: Zilele de 2 si 3 mai se recupereaza! | Blogul lu' Cosmin

 2. Andrei

  Niste mizerii de oameni, nu vom ajunge niciodata la civilizatie in felul asta, cu directori care trec de la democratie la totalitarism, cu inspectori care decid recuperari in zile de sambata si tot asa. Pun pariu ca sambata vor veni cativa elevi la scoala, ni se vor preda ca de obicei niste lucruri nefolositoare pentru viata ce o ducem, apoi vom pleca acasa. Ce am facut? Am pierdut timpul mai pe scurt, timp pe care il puteam valorifica facand altceva, practic, mai exact niste variante de bac, ca tot sunt a 12-a. Apoi vor avea pretentia ca luni sa fiu pregatit, cand defapt eu am avut doar o zi libera in week-end si nici pe aia pentru ca trebuie sa ma pregatesc pentru luni. Cum spuneam, niste mizerii de oameni.

  17 aprilie 2013 la 6:52 pm

  • Cosmin

   din pacate n-ai ce le face, ei tin pixu’ cu puterea in mana..

   17 aprilie 2013 la 7:23 pm

 3. Zuz

  da ,dar noi avem puterea de a decide ce e mai „sanatos” pt noi 🙂

  18 aprilie 2013 la 11:06 pm

  • Cosmin

   nu chiar..

   20 aprilie 2013 la 9:58 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s