M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

O imagine a presupusei placi de baza a lui iPhone 5S dezvaluie procesorul Apple A7

O persoana care pretinde a lucra pentru Apple a trimis o fotografie catre DroidGator a ceva ce se presupune a fi placa de baza a lui Apple iPhone 5S. Stim sigur ca fanii Apple spera ca aceasta fotografie sa fie reala.In timp ce design-ul placii de baza pare a fi identic cu ce s-a vazut in trecut la acest brand,se presupune ca specificatiile includ un procesor quad-core A7 si 2GB memorie RAM. De asemenea, telefonul este banuit ca va veni cu un ecran RETINA de 4 inch.

Tinand cont de spusele sursei, procesorul quad-core A7 tactat la 1,2 GHz vine insotit cu un GPU Power SGX554MP4 si 2GB RAM LPDDR-800. In timp ce aceasta ar putea fi o stire promitatoare, inca vorbim despre necunoscute, aceste specificatii fiind doar in teorie. Daca stirea se adevereste, cei 2GB RAM vor excela la multi-tasking.De asemenea, noul Apple iPhone 5S va dezvalui noul sistem de operare iOS 7 care va aduce noul Siri, de aceasta data sub numele de cod Berlitz care va fi capabil sa inteleaga mult mai multe limbi. Se pare ca server-ele vor primi un update iar raspunsul va fi mult mai prompt.

Cu toate asta, inca raman o multitudine de mistere in legatura cu noul iPhone 5s, variabile legate de dimensiunea ecranului,culori si chiar legate de pretul telefonului. IP-ul celui care a trimis fotografia pare a proveni din Cupertino, California, locul unde se afla si sediul central al Apple Inc.iphone-5s-motherboard

 

 

One response

  1. Pingback: O imagine a presupusei placi de baza a lui iPhone 5S dezvaluie procesorul Apple A7 | Blogul lu' Cosmin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s