M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

Firefox ajunge la versiunea 20

Si daca tot il folosec, am zis sa-l recomand si altora. Cunoscutul web-browser Firefox a ajuns la versiunea cu numarul 20. Apar noile versiuni ca ciupercile dupa ploaie. Fiecare nou produs aduce cateva imbunatatiri, de aceasta data se pare ca mai semnificative.

Ce aduce nou? Pai in primul rand un nou download manager care-ti permite sa controlezi descarcarile direct din pagina in care te afli fara a mai intra intr-o anumita pagina de download. Aceasta functie este incastrata intr-un mic buton aflat in tool-bar-ul principal, chiar langa caseta de cautare a Google. Functia este prezentata mai jos si nu e cine stie ce, nu sparge gura targului, aceasta functie fiind de mai mult timp implementata in browser-ul celor de la Apple, Safari.

fire2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alta inovatie ar fi implementarea ferestrelor private. In ce consta noutatea? Se pare ca poti deschide o noua pagina de tip incognito in timp ce navighezi pe internet fara a inchide sesiunea deschisa.Tot odata cu aparitia acestei noi versiuni, utilizatorii de smartphone-uri Android pot modifica cum doresc, chiar si pictograma din App menu.In acelasi timp, versiunea pentru Android poate fi folosita acum si de posesorii de device-uri cu arhitecturi mai vechi, de exemplu cele bazate pe procesoare ARMv6. In aceasta categorie intra device-uri precum Samsung Galaxy Next, HTC Aria, HTC Legend, Samsung Dart, Samsung Galaxy Pop sau Samsung Galaxy Q.Si dezvoltatorii primesc vesti bune odata cu publicarea versiunii 20 a Firefox. Mozilla a inclus in Firefox 20 getUserMedia, un modul important parte a WebRTC.

Puteti descarca versiunea 20 a Mozilla Firefox in limba romana dand un simplu click aici.

One response

  1. Pingback: Firefox ajunge la versiunea 20 – noutati | Blogul lu' Cosmin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s