M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

Vodafone Romania anunta abonamente noi

vodafone

In cadrul unui eveniment desfasurat in Bucuresti, Vodafone Romania a anuntat noul plan de abonamente, noile planuri tarifare adaugandu-se cu numele de Red la cel existent deja numit Mega.Aveti cateva imagini mai jos cu noile oferte.

RED1

Red 29 este primul pe listă, în versiunea cu telefon el costând 29 de euro pe lună şi oferind  minute nelimitate în orice reţea şi SMS-uri nelimitate în orice reţea. Acelaşi abonament aduce şi 500 MB Internet pe mobil, 15 GB în Vodafone Cloud şi muzica nelimitată în Zonga, plus antivirusul Vodafone Protect. Varianta Red 29 fără telefon şi fără extraopţiuni va duce la 25 de euro pe lună şi oferă aceleaşi beneficii menţionate mai sus.

RED2

Se pare ca de astazi un SMS international la Vodafone va costa 0.148 euro iar convorbirile internationale va vor scoate din buzunar 0.434 euro pe minut.Daca veti apela catre alta retea veti scoate din portofel 0.558 euro pe minut. Trecand la o categorie superiara,avem Red 45 cu sau fara telefon. Abonamentele aduc aceleasi beneficii doar ca te poti abona alegand tu daca vrei si telefon sau nu, diferenta fiind si costul lunar. Daca doresti achizitionarea unui telefon nou vei plati 45 euro/luna iar daca refuzi telefonul vei plati doar 35euro/luna. Acest plan tarifar iti aduce 2gb internet pe mobil, 100 de minute nationale, 25 GB stocare in cloud,asigurare mobila, muzica nelimitata prin Zonga si un antivirus dezvoltat de cei de la Vodafone prin programul Vodafone Protect.Cel mai scump abonament este Red 65, acest abonament aducand la pachet cu banii scosi din buzunar urmatoarele beneficii:

 • minute si sms-uri nelimitate in orice retea;
 • 4GB internet pe mobil;
 • 250 de minute international mobil in Europa;
 • 50 GB stocare in cloud;
 • asigurare mobil;
 • muzica prin Zonga;
 • Vodafone Protect.

RED3

Coborand sub pragul de 29 de euro, avem Mega 11 care vine cu 125 minute si sms-uri nationale,150 mb trafic pe mobil si 1000 minute si SMS in retea. Apoi avem Mega 6 care aduce 50 minute si SMS nationale,15 internet si 500 minute si SMS in retea. Mega 8 Online cu 80 de minute si SMS nationale,80 MB internet si 800 de minute si SMS-uri in retea. Ultimul dar nu cel din urma este Mega National 10 Online care aduce doar 400 minute nationale si 400 de SMS-uri, tot nationale la un cost de 10 euro pe luna.
Ce parere aveti de noile planuri tarifare practicate de cei de la Vodafone?

6 responses

 1. Dan

  Ar fi cazul ca in ultima vreme numai la buleala au fost facute abonamentele

  14 Aprilie 2013 la 1:07 pm

 2. Alexandra

  Foarte bine. Poate asa o sa-si mai atraga clientela

  14 Aprilie 2013 la 1:19 pm

  • Cosmin

   sunt prea scumpe abonamentele pentru ce ofera..65 de euro pentru 4gb trafic si minute nelimitate. cine vrea atatea minute?:)

   14 Aprilie 2013 la 1:19 pm

 3. Alin

  Da, tot cartela cumpara romanii :))

  14 Aprilie 2013 la 1:37 pm

  • Cosmin

   daca vrei telefon si iti iei abonament, apelezi la aceasta metoda..

   14 Aprilie 2013 la 1:41 pm

 4. Pingback: Stocarea in nori | COSMIN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s