M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

Turnul de masini – Volkswagen

Cu totii suntem pasionati de masini, zic eu. Da ce poate fi mai frumos pentru un impatimit al autovehiculelor decat 800 de masini asezate frumos, una peste alta? Nu exact un peste alta, da’ ce-i cert este ca sunt puse intr-un turn de 60 de metri inaltime, turn apartinand Volkswagen Germania.

Autostadt este un punct de atractie adiacent fabricii Volkswagen din Wolfsburg, Germania.Autostadt pune la dispozitia vizitatorilor un muzeu inchinat masinilor,numeroase pavilioane unde sunt expuse marci ale acestui brand si doua turnuri incredibile. Nu stiai? Volkswagen detine Audi,Lamborghini, Bentley si Bugatti.

Fiecare turn este o cladire de 200 de metri inaltime, un „siloz” ridicat pe o structura de otel si acoperit in intregime cu sticla. Turnurile sunt unite de fabrica Volkswagen printr-un tunel lung de 700 de metri. Ele au functie de depozitate avand o capacitate de 800 de autovehicule. Atunci cand cineva comanda o masina a acestei marci, doar Volkswagen nu si modelele adiacente, acesta poate alege daca masina va fi ridicata din show-room-ul unde a comandat-o sau se poate deplasa la Autostadt si personaliza vehiculul cum doreste iar apoi poate pleca cu masina adusa din turn, direct din acel punct de livrare. Ca niste baieti buni ce sunt, cei de la centrul Autostadt ofera intrare gratis, pranzuri gratis si chiar posibilitatea de a-ti vedea masina cum este transportata catre tine cu viteza de 1.5 metri/secunda. Magnific!

Eu ma declar incantat si mi-as dori foarte mult sa vizitez acest complex. Multe masini, mancare gratis si privelisti de vis din varful turnului de 20 de etaje. Este o capodopera a nemtilor si un lucru unic in Europa dar si in lume!Aveti mai jos mai multe poze pentru a va clati ochii cu aceasta capodopera inginereasca si arhitecturala.

O zi buna sa aveti si sper sa reveniti pe blog chiar daca nu veti vizita Autostadt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s