M-AM MUTAT PE COSMINMUNTIANU.RO!!!!!!!!!!!

Oferte de inceput de aprilie la eMAG

eMAG.ro ne prezintă oferta de final de martie şi început de aprilie, care include câteva telefoane şi tablete noi, dar şi unele modele cu preţuri interesante. Spre exemplu iPad Mini de 16 GB costă 1.599 lei, iar Samsung Galaxy S III costă 1.999 lei, în versiunile de bază. Ambele terminale au primit review la Mobilissimo.ro.
Oferta eMAG - Telefoane si tablete
Aflaţi că Samsung oferă un telefon mobil cadou în valoare de 549 lei la orice laptop Samsung achiziţionat. iPad 4 are un preţ minim de 2.299 lei în versiunea WiFi de 16 GB, iar dacă vreţi un iPad Mini cu 4G, el costă 2.209 lei. În gama tabletelor cu brand faimos si preţuri mici îl găsim pe Galaxy tab 2 7.0 cu preţ de 899 lei, la bătaie cu Nexus 7, în versiunea de 16 la 1.059 lei. Tableta quad core de 7 inch de la Google şi ASUS va avea şi un urmaş lansat în luna mai, se pare.

Una dintre cele mai ieftine tablete din oferta este Allview Speed City, model de 7 inch cu 8 GB spaţiu de stocare şi Android 4.1, iar preţul sau este de 449 lei. Şi modelul căruia i-am făcut review recent, Evolio Aria Mini este prezent în ofertă, cu 8 GB spaţiu stocare, GPS, Bluetooth şi Android 4.1, la preţul de 769 lei. Revenind la telefoane, Galaxy Note II a ajuns la preţul de 2.399 lei, iar Galaxy S II Plus costă doar 1.249 lei şi oferă 8 GB stocare, Android 4.1, camera de 8 MP şi ecran touch de 4.3 inch.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s